Lang parkeren tijdens uw vliegvakantie vanaf Nederland

15th Sep 2014
schiphol-park-travel-3-parkeren-schiphol-2(p location,1783)(c 0)

Wanneer u op vakantie gaat wilt u dat uw auto veilig en ruim geparkeerd staat. Het liefst zo voordelig mogelijk. In dit artikel beschrijven wij enkele belangrijke tips waardoor u eenvoudig geld kunt besparen op het parkeren tijdens uw vliegvakantie.

Er zijn twee grote luchthavens in Nederland: Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Schiphol is zelfs één van de grootste luchthavens ter wereld en de grootste luchthaven van Nederland. Eindhoven Airport kan worden bestempeld als de tweede luchthaven van Nederland. Wanneer u op vliegvakantie gaat zijn dit dan ook vaak de luchthavens waar u vandaan zult vliegen. Op beide luchthavens zijn er verschillende lang parkeer mogelijkheden.

Op Schiphol kunt u parkeren op de parkeerterreinen van de luchthaven zelf. De parkeertarieven zijn hier alleen aanzienlijk hoog. U kunt eenvoudig geld besparen door een parkeerplek te reserveren op het parkeerterrein “Schiphol Smart Parking”. Dit parkeerterrein is van Schiphol zelf en gelegen op circa 5 minuten afstand van de terminal van Schiphol. U wordt met een gratis pendeldienst naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald bij terugkomst van uw vakantie. Naast de bovengenoemde parkeerterreinen op Schiphol zelf kunt u ook parkeren bij alternatieve parkeeraanbieders. Op parkerenschipholairport.com kunt u alle parkeeraanbieders vergelijken op- en rondom de luchthaven Schiphol. Hierdoor zult u altijd de goedkoopste en best gewaardeerde parkeerplaats vinden voor uw vakantie vanaf Schiphol.

Op Eindhoven Airport geldt hetzelfde als op Schiphol, de parkeertarieven zijn niet mals! Wilt u goedkoper parkeren dan zult u op zoek moeten naar een alternatieve parkeeraanbieder. Bij Eindhoven Airport zijn verschillende alternatieve parkeeraanbieders gevestigd, op loopafstand en op korte afstand van het vliegveld. Alle parkeeraanbieders op- en rondom Eindhoven Airport worden uitgebreid beschreven op de website parkerenbijeindhovenairport.nl U kunt hier eenvoudig de verschillende parkeeraanbieders vergelijken op onder andere prijs, afstand tot de luchthaven en op waardering van klanten.

Leave a Reply